Комунальний заклад

    Бериславський медичний фаховий коледж

    Херсонської обласної ради

         

    Нині в нашій країні професія медичної сестри набуває нових висот, нового розвитку. Упродовж останніх років медсестрам потрібно дедалі більше професійних знань. Важливо мати жагу до навчання та добре засвоювати практичний матеріал.

    Щоб перевірити впевненість та чіткість дій майбутніх фахівців  в їх практичній діяльності 31 травня 2018 року в актовому залі коледжу зібрались студенти ІІІ курсу спеціальності 5.12010102 «Сестринська справа»  змагались за звання «Краща медична сестра – 2018».


    Директор навчального закладу Кучер Володимир Петрович зазначив, що з метою якісної підготовки сучасного конкурентоспроможного медичного фахівця  коледж активно співпрацює з різними громадськими організаціями.  Представник благодійного фонду Ігоря Колихаєва Мягка  Тетяна Миколаївна наголосила,  що добрій медсестрі потрібні ґрунтовна підготовка і багатий досвід, але однією з основних вимог є практичні знання.


    Журі конкурсу у складі провідних викладачів професійно-практичних дисциплін: Фартушний А.Ю., Азарова Л.І., Гайдамака В.К., Яремчук Т.І.  оцінювали  правильність дій медичних сестер.

    За результатами трьох етапів конкурсу маємо такі результати:

    І місце - студенти  221 групи (Дехтяр Марчела, Суходол Анна, Ярошенко Дарія),


    ІІ місце – студенти 13 групи (Ворона Анна, Заруденець Дар’я, Звєрковський Богдан),

    ІІІ місце – студенти 132 групи (Кіцан Аліна, Міщук Олена, Онопрієнко Ірина).

    Кожна команда отримала почесну грамоту. В номінації «Кращий знавець практичних навичок з медсестринства в хірургії» стала Ярошенко Дарія, номінацію  «Кращий знавець практичних навичок з медсестринства у внутрішній медицині» отримала Ворона Анна, а номінацію «Кращий знавець практичних навичок з медсестринства в педіатрії» - Кіцан Аліна.


    Адміністрація закладу освіти вдячна представникам благодійного фонду за проявлену зацікавленість у діяльності медичного коледжу та надані цінні подарунки.

    foot1

    foot2

    foot3

    Наша адреса
    74300, м. Берислав, Херсонська область,  вул.Героїв України, 173
    тел./факс:  8 (05546) 7- 48- 80;  7- 57- 06 – приймальна; 7- 54 - 69;  7- 53 - 77 – черговий,
    e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    © 2024 Бериславський медичний коледж